Yleinen

Hyvää Sian vuotta 2019: luvassa onnea ja yltäkylläisyyttä!

5.2.2019
Sian vuosi 2019 kiinalainen horoskooppi


Vuosi on taas vaihtunut Kiinassa ja horoskooppiruletti pyörähtänyt Koirasta Sikaan. Kiinalaisessa astrologiassahan on 12 horoskooppieläintä, joista jokainen hallitsee yhtä vuotta kerrallaan: sika on kierroksen viimeinen ja päättää taas yhden 12 vuotta kestäneen ajanjakson.

Olen perinteisesti tehnyt täällä blogissa Kiina-innostukseni siivittämänä vuosittain myös täysin epätieteellisen ja epäluotettavan horoskooppikatselmuksen. Tässä tulee siis uunituore Sian vuoden 2019 profetia internetin eri horoskooppisivujen ennustuksista koottuna!

🐷🐷🐷

Kunkin horoskooppieläimen luonteenpiirteet heijastuvat sen hallitsemaan vuoteen. Kiinalaisessa horoskoopissa rehellinen sika symboloi muun muassa mielenlujuutta ja rikkautta. Siat ovat myös päättäväisiä, rohkeita, uskollisia ja ajattelevaisia. Ne ovat sosiaalisia ja suurisydämisiä nautiskelijoita, jotka ymmärtävät hyvän päälle. Myös suvaitsevaisuus, avarakatseisuus ja toleranssi kaikkea erilaista kohtaan kuuluvat Sian vuoden tunnuspiirteisiin.Oletko koskaan ajatellut miksi säästöpossu on nimenomaan säästöPOSSU? No, ainakin kiinalaisille pullea possu on rikkauksien ja varallisuuden merkki. Tänä vuonna on siis mahdollisuudet tehdä rahaa ja kerätä varallisuutta – ja myös otollista aikaa kasvattaa sijoituksia. Toisaalta varoitetaan myös, että taloudellisia riskejä tulisi kuitenkin tänä vuonna välttää, samoin kuin velaksi elämistä. Tee siis tarkkaan harkittuja sijoituksia ja maksa velkasi mahdollisuuksien mukaan pois!Sikaa ei pidetä Kiinassa kovin viisaana eläimenä. Älyllisten haasteiden sijaan se pitää syömisestä ja nukkumisesta, joten Sian vuotta pidetäänkin nautinnon vuotena: elämä tarjoaa herkkuja ja hyvinvointia ja nyt voi nautiskella olostaan. Toisaalta sikaan liitetään näiden samojen ominaisuuksien takia laiskuus ja kömpelyys – ja sika lihoo helposti, joten tänä vuonna täytyy nautiskelun lisäksi myös vahtia linjojaan!

Toisaalta sika on kaikessa laiskuudessaan kovin hyväntahtoinen ja sillä on myös vaikutusvaltaa – niinpä sen katsotaan myös vetävän puoleensa menestystä. Ja se taas tarkoittaa kaikille horoskooppimerkeille (paitsi Sialle itselleen – oman horoskooppieläimen vuosi on aina kullekin merkille potentiaalisesti haastavampi) positiivista vuotta: odotettavissa on onnea, iloa ja rakkautta!Vuoden 2019 elementti on Maa, eli vallassa on nyt itse asiassa Maasika. Maa tuo vuoteen nautiskelua tasapainottamaan nöyryyttä, vaatimattomuutta ja realismia sekä myös kasvavaa intuitiota. Kääntöpuolena se saattaa tuoda mukanaan myös taipumusta yksinäisyyteen – vaali siis tänä vuonna läheisiä ystäviäsi ja rakkaitasi!

Sika on muuten viimeinen kiinalaisen horoskoopin 12 merkistä, ja 12 merkin kierroksen päättyminen merkitsee myös sitä, että nyt on hyvä aika uusiutua ja pitää pieni hengähdystauko. Eli lomalle lomps – löysinkin sopivasti kullekin horoskooppimerkille sopivat matkakohdesuositukset, voit katsoa ne täältä! Minulle eli Käärmeelle esimerkiksi suositellaan tänä vuonna Senegalia ja San Franciscoa, pitäisiköhän…

Jutun sikakuvat Pixabaystä.


 • EVE / REISSUKUUME
  6.2.2019 at 20:23

  Olipas mielenkiintoinen postaus! Paljon uutta asiaa! Rikkautta ja matkoja odotellessa 😉

  • Emma
   7.2.2019 at 10:20

   Hehe, sama täällä! Toivottavasti Sian vuodesta tulee hyvä vuosi 🙂