Tampereen Kauppahallin Ohana Grille on tähän asti paistanut kaupungin parhaat burgerit ja tarjonnut Cafe Pispalassa Tampereen parhaaksi äänestettyä brunssia. Nyt Ohanan tamperelais-amerikkalais-vietnamilainen taustajoukko laajentaa meksikolaiseen ruokaan! Sain kutsun maistelemaan tulevaa tarjontaa – tässä esimakua tulevista herkuista:
Adobo Chicken -tortillassa on kanan lisäksi salsa verdeä, Carne Asada -lihatortillassa salsa rojaa ja molemmissa sipulia ja korianteria. Tortillat viimeistellään tuoreella limellä.
Tarjolla oli tacojen lisäksi tortillalastuja ja mustapapudippiä
Vegeversiossa on kaktusta, sieniä ja pico de galloa, nyhtöpossun seurana guajillokastiketta. Lisukkeena sipuli, chili, korianteri ja lime. Pehmeät maissitortillat tehdään tietysti käsin.
Meksikolaisesta menusta vastaa Cafe Pispalan keittiömestari Tam To.
*Yhteistyössä: Ohana Grille tarjosi kutsuvieraille maistiaiset
Uuu! Tästä taisi olla juuri Sivumaulla joku postaus! Meksikolainen ruoka kiehtoo minua nyt niin että olisipa mainio juttu päästä tänne testailemaan maailman makuja. 😛
miraorvokki
1.11.2017 at 11:52Uuu! Tästä taisi olla juuri Sivumaulla joku postaus! Meksikolainen ruoka kiehtoo minua nyt niin että olisipa mainio juttu päästä tänne testailemaan maailman makuja. 😛
Emma
1.11.2017 at 14:59Oiskin muuten kiva saada koottua joku ruokamatkailusta innostunut porukka kylään meille Tampereelle!