Yleinen

Koiran vuosi 2018 – mitä kiinalainen horoskooppi lupaa sinulle?

20.2.2018

Aina kiinalaisen uudenvuoden vaihtuessa sallin itselleni vähän taikauskoa ja tähtipölyä. Kaikki ne tanssivat leijonat ja lohikäärmeet sekoittavat pääni ja ajattelen aina hetken, että ehkä tähtien asennolla sittenkin on vaikutusta kohtaloomme. No, uskoo ken tahtoo, mutta tässä tulee taas perinteinen katsaus siihen mitä alkanut vuosi kiinalaisen astrologian mukaan meille lupaa!

Kiinassa on 12 horoskooppieläintä, jotka hallitsevat tähtikarttaa kukin kokonaisen vuoden kerrallaan vuoron perään. Kukon vuosi päättyi viime viikolla ja nyt eletään ensimmäisiä Koiran vuoden päiviä. Tätä vuotta hallinnoi Koiran lisäksi pääelementeistä Maa, eli tarkalleen ottaen nyt eletään Maakoiran vuotta.

Koiran vuosi on tasapainoinen

Hyvä uutinen on se, että Koira on luonteeltaan rauhallinen, huolehtivainen, uskollinen ja rehellinen ja nämä sen ominaisuudet heijastuvat koko vuoteen: luvassa on siis tänä vuonna tasapainoisempi ja rauhallisempi vuosi kuin 2017. Tänä vuonna ei hötkyillä eikä ole kaikkein utopistisimpien suunnitelmien aika, vaan nyt on hyvä pitää jalat maassa. Opettele löytämään iloa siitä tutusta ja turvallisesta, osoita empatiaa ja suvaitsevaisuutta ja vältä tarpeettomia konflikteja. Varmin tie menestykseen Koiran vuonna on epäitsekkyys ja hyvän tekeminen. Voit tehdä hyviä tekoja läheisillesi tai tukea vaikkapa luonnonsuojelua tai pyrkiä vaikuttamaan positiivisesti yhteiskunnallisiin asioihin.

Jotta Koiran vuonna olisi onnea raha-asioissa tai rakkaudessa, täytyy muistaa edetä rauhallisesti ja rehellisellä pelillä. Koiran vuonna solmitut avioliitot ovat luotuja kestämään. Rahat kannattaa tänä vuonna sijoittaa turvallisesti ja harkiten eikä riskillä suuria voittoja tavoitellen. Sijoituksiaan ei myöskään kannata tänä vuonna kotiuttaa vaan antaa niiden kasvaa.


Kuva: Pixabay


Koira-ihminen on avarakatseinen laiskuri

Oletko sinä tai lapsesi syntynyt Koiran vuonna (1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 ja tietysti 2018)? Tunnistatko Koiraihmisen tästä kuvauksesta: Koira on uskollinen ja rehellinen, ja ihmiset luottavat häneen, koska hän osaa säilyttää salaisuuksia. Koiraihmiset ovat hieman itsekkäitä, itsepäisiä ja itsekeskeisiä. Suorasukaiset Koirat ovat teeskentelemättömiä ja avarakatseisia, mutta toisaalta myös ärhäköitä laiskimuksia. He eivät paljoa perusta rikkauksista ja kuitenkin heillä tuntuu aina olevan rahaa. He saattavat olla emotionaalisesti kylmiä ja etäisiä sosiaalisissa tilanteissa. Koirat ovat myös tunnettuja terävästä kielestään ja hyviä johtajia.


Kuva: Pixabay


2018 on positiivisten elämänmuutosten vuosi. Älä lykkää enää elämäntaparemonttia, liikunnan aloittamista, alan vaihtoa, tai vaikka asuinpaikan muuttoa, vaan tee se nyt. Tähdet ovat tänä vuonna suotuisia sille, joka tavoittelee rohkeasti muutosta! Oikein suotuisaa Koiran vuotta sinulle!