Tehdäänkö yhdessä hyviä juttuja?

(See below for English)

Mutkia Matkassa on matkablogi, joka kertoo tarinoita ja kokemuksia niin ulkomaan kuin kotimaankin matkakohteista, elämyksistä, kohtaamisista, lentoyhtiöistä, laivamatkoista, hotelleista ja ravintoloista sekä jakaa niin inspiraatiota kuin faktatietoakin. Teen mielelläni blogin teemaan liittyviä yhteistöitä sekä sisällöntuotantoa niin omiin kuin asiakkaankin kanaviin.

Mutkia Matkassa -blogilla on ollut korona aikana kuukausittain noin 18 000 sivulatausta ja 17 000 uniikkia lukijaa. Tyypillinen blogin lukija on suomalainen 25-44-vuotias nainen, joka on kiinnostunut matkailusta, majoituksista, ravintoloista ja shoppailusta.

Mutkia Matkassa some-kanavien seuraajamäärät ovat Instagramissa 5 000+, Facebookissa 1 200+ ja Twitterissä 400+. Löydät minut myös TikTokista nimellä @emmaroinila.


Referenssit

All linkkejä viimeisimpiin blogissa julkaistuihin kaupallisessa yhteistyössä julkaistuihin juttuihin:


Teen mielelläni yhteistyötä yrityksesi kanssa jos aiheet ja teemat sopivat blogiini ja/tai someeni. Kauttani tavoitat monipuolisesti matkailusta kiinnostuneet suomalaiset lukijat. Ota yhteyttä ja suunnitellaan tarkemmin timanttista sisältöä ja valitaan sille sopivat kanavat!

Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse: mutkia.matkassa@gmail.com

T. Emma

PS. Voit tutustua minuun lisää lukemalla tämän Rantapallon julkaiseman esittelyn. Löydät minut myös LinkedInistä.Näitä blogin juttuja luettiin eniten toukokuussa 2023

 1. Tampereen parhaat aamiaiset
 2. Tampereen parhaat brunssit, osa 1
 3. Yö unimunassa lentokentällä
 4. Ravintolavinkkejä Nizzaan
 5. Tampereen paras burgeri
 6. Tampereen parhaat brunssit, osa 2
 7. Kesävinkit Tampereelle
 8. Ahvenanmaa autolla
 9. Majakkaretkelle ilman omaa venettä
 10. Välilasku Riiassa

 

  Leave a Reply