Yleinen

Ei tehdä tästä ny numeroo

9.8.2019Enhän mää ny ois halunnu tehdä tästä mitään numeroo, mutta äiti ei antanut periksi. Juhlia pitää pienen tyttären valmistumista vaikka se onkin jo 41-vuotias ja sellaisena ihan yli-ikäinen mihinkään valmistujaisjuhliin. Myönnyin kahveihin Hatanpään arboretumissa.


Hatanpaa_arboretum_orava_3
Hävitin kaikki juhlavammat kuvat arboretumista, mutta tässä on paikallinen orava.


Itse olisin ehkä ostanut kääretortun Citymarketista 30 % alennuksella ja maiskutellut sitä ihan tyytyväisenä iltapäiväkahvilla mieheni kanssa kotona ja se niistä juhlallisuuksista. Koska ihan oikeesti, ei tehrä tästä valmistumisesta ny mitään numeroo.

Eikö tää oo tässä iässä jo vähän noloakin? Suurin osa ystävistäni sai maisterinpaperinsa jo yli 15 vuotta sitten. Silloin oli oikea aika juhlia. Eikö tää oo vähän sama kuin jos juhlisin tässä iässä jotain ajokorttia? Ainiin, eihän mulla oo sitäkään.

Ja sitä paitsi, ystävistäni kaksi väittelee näillä näppäimillä tohtoriksi, joten juhlia nyt tässä sitten maisterintutkintoa?

Ja eihän tää nyt oikeesti oo edes mikään astrofysiikan maisteri tai edes diplomi-insinöörin tutkinto. Kunhan vähän toisella kädellä jotain kulttuurintutkimusta häröilin, kamoon, siihenhän nyt ois pystynyt ihan kuka vaan.

Kummitätini soitti pari päivää sitten onnitellakseen. Oli kuulemma juuri lähettämässä minulle valmistujaislahjaa postilla. Minä tietysti siihen, että no ei tässä nyt mitään lahjoja olisi tarvinnut antaa. Ja hän, että ”no tää nyt on vaan tämmönen, ei mitään ihmeellistä”. Oli jotenkin liikuttava keskustelu.

Ai että. Ei ny mua varten ois tarvinnu keittää ❤


 • Terhi
  9.8.2019 at 17:17

  Tämä nyt on vain tällainen vähäinen onnittelu, mutta hei, valmistuminen on kivaa missä iässä tahansa! Paljon onnea!
  P.S. Ajokortin sain vasta 28-vuotiaana eikä ollut ollenkaan noloa.

  • Emma
   10.8.2019 at 18:52

   Kiitos paljon Terhi 🙂 Pitäisköhän seuraavaksi alkaa opetella sitä autolla ajoa? 😀

 • Marja
  9.8.2019 at 17:28

  Mää on ny vaan tämmönen ex-hämeenlinnalainen, joten ei tää ny mitään tiätty merkitse, mut mää ny kuiten vähän onnea sulle toivottasin, mutta ei tähän mitään huomiota ny tarvii kiinnittää..

  Tää oli ihan huippu😂 siis sekä tutkinto että kirjoitus👍

  • Emma
   10.8.2019 at 18:55

   No kiitos ny kumminki, Marja <3

 • Piyya
  10.8.2019 at 09:18

  Onnea onnea onnea
  Hip hip hurrraaaaaaaaaaa ❤️
  Tuo nyt vaan on niiiiiiiioooon hieno juttu ! Kaikkea ihan kaikkea hyvää, uutta, suorituksia ja vaikka vaan uutra päivää pitää juhlia.
  No minä olenkin Karjalaisen ja Rantaruotsalaisen sekoitus ja elämä on yhtä juhlaa 😘

  • Emma
   11.8.2019 at 13:48

   Kiitos! Hahaha, juu tässä on tamperelaisen ja tuollaisen elämäniloisemman sekoituksen ero 😀 😀 Ei vaan, kyllähän se ihan oikeesti on niin, että joka ikistä päivää pitäisi osata juhlia, saavutuksista puhumattakaan <3